Att köpa Plastglas och okrossbara glas hos Plastglas.nu!

Villkor & info.

Vi på Plastglas.nu har som mål att alltid ge professionell och hög service till våra kunder. Här följer de villkor och information vi arbetar efter.

Priser 
- Alla priser är som standard i SEK inkl. moms. Priset som gäller är det som är angivit den dag kunden gör sin beställning. Man kan på sidan välja om priserna ska visas inklusive eller exklusive moms.

Beställning - Minsta beställningsvärde är 399 kr inkl. moms. Vi förbehåller oss rätten att logga ditt IP-nummer vid beställning. Plastglas.nu behandlar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL). Minderåriga (under 18 år) får ej genomföra köp utan målsmans godkännande

Bekräftelse - När vi mottagit din beställning skickar vi dig snarast en bekräftelse per e-post med information om din beställning. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen för att ha till hands vid eventuella kontakter med
oss.

Fraktavgift – Fraktavgift inom Sverige tillkommer med 79 kr inkl. moms oavsett orderns storlek. Utanför Sverige (f.n till Danmark, Finland och Norge) debiteras en fraktavgift om 179 kr inkl moms.

Leveranstid - Beräknad leveranstid är ca 5 - 10 dagar. Om en beställd vara är restnoterad, meddelar vi dig beräknad leveranstid för att godkänna senare leverans eller makulera beställningen. 

Leveransförseningar - kan t ex ske när en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen orsakat. Vi meddelar alltid kunden om leveranstiden kraftigt avviker från den vi uppgivit.

Transport - Vi använder oss av DHL eller Posten när vi skickar varor. Om varan kommer bort eller att du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, ska du omedelbart anmäla detta till DHL/Posten. Om DHL/Posten ej åtager sig skadeansvaret kontaktar du oss. Vi skickar för närvarande endast produkter inom Sverige.

Transportrisken - Tillsammans med vår fraktpartner står vi för transportrisken dvs risken för att varan skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du och transportföretaget står för eventuell retur till oss.

Reklamation - Om en vara är felaktig, defekt eller felexpedierad, var vänlig kontakta oss för vidare detaljinstruktioner. Felaktig eller skadad vara ska reklameras inom 14 dagar. Vid återsändelse av felaktig eller skadad vara står Plastglas.nu för frakten och eventuell ersättningsleverans. Varan ska återsändas väl emballerad och i originalförpackning med bifogad beskrivning av felaktigheten. Om varan skadas eller kommer bort då kunden
(du) återsänder den är kunden (du) betalningsansvarig.

Information om ångerrätt - Enligt Distans­‐ och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Force Majeure - Plastglas.nu är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse i detta avtal om underlåtenheten har sin grund i befriande omständigheter enligt nedan och omständigheten försvårar,
förhindrar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet ska anses vara bl. a myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, strejk, brand eller
översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår också myndigheters beslut som påverkar marknad och produkter negativt, t ex restriktioner, varningar, försäljningsförbud etc.

Förbehåll - Plastglas.nu reserverar sig för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll. Av tekniska skäl kan det vara svårt att återge exakta färgnyanser på produkterna. 

Om du har någon fråga är du alltid välkommen att skriva, ringa eller e-posta dina frågor till oss.

Betalningsalternativ hos Plastglas.nu

När du köper dina plastglas från Plastglas.nu så finns följande betalningsalternativ:

Välj betalningsalternativ när du befinner dig i kassaläget.

Payson: etalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea. Du kan även välja att betala mot faktura.


Information om ångerrätt - 
Enligt Distans­‐ och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Payson startade 2004 i Sverige och över en miljon personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet. 

Läs mer om Payson här: www.payson.se

 

Säker kortbetalning hos Payson Payson internetbetalningar


Senast köpta produkter

Plastglas & Okrossbara glas - otroliga priser! Plastglas används mer och mer i offentliga miljöer och trenden är tydlig och lavinartad. Anledningen är enkel: de går inte sönder, de ser ut och känns som glas, säkerhet för gäster och personal, betydligt större chans att behålla sprittillståndet då inget glaskross förekommer samt ekonomi - de håller livet ut så det är en ekonomisk fördel att använda sig av okrossbara plastglas! På www.plastglas.nu köper du okrossbara plastglas. Glas i plast fungerar utmärkt till alla tillfällen som partyglas och festglas, som campingglas och båtglas, seglarglas, studentglas och utomhusglas. Till restaurang, krog och uteserveringar och klubbar. Likaså till hotell och spa till bubbelpoolen eller i bastun och till party och fester. Här hittar du plastvinglas, plastölglas, plastchampagneglas, plastbrickor, plastskålar, plasttallrikar, plasttillbringare, plastshotglas, plastcocktailglas i polykarbonat och melamin. Hittar du inte det du söker, tveka inte att kontakta oss! Länkkataloger där plastglas.nu finns med: SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog 1000länkar.com - gratis länkkatalog