Trenden är tydlig, allt fler väljer plastglas och karaffer som är okrossbara och förklaringen är enkel:

Plastglas går inte sönder - plastglas av polykarbonat är framtaget för att inte gå sönder. Materialet återfinns i bland annat säkerhetsdörrar, flygplansfönster, visir etc.

Plastglas som ser ut och känns som riktigt glas.

Plastglas är en säkerhet för gäster och personal - eftersom plastglas av polykarbonat inte kan gå sönder tar man helt bort riskerna med glaskross, inga skärsår eller andra skador.
Plastglas kan stärka förhållandet med tillståndsmyndigheten - då glaskross är ett stort problem på många anläggningar anses det positivt att välja ett säkrare alternativ - plastglas av polykarbonat.

Ekonomi - tack vare deras långa livslängd, är det i slutändan en ekonomisk fördel att använda sig av plastglas = okrossbara glas.

Glaskross på nattklubbar och uteserveringar är för många ett stort bekymmer. Krossat glas gör att gäster och personal skär sig och frambringar ett väldigt stort svinn varje år. Förutom detta går det åt 10 gånger så mycket energi att göra ett glas av just glas, jämfört med att tillverka ett glas av polykarbonat.

Strahls okrossbara glas gör att det inte behöver vara ett problem längre. Nattklubben kan genast profilera sig som en fräsch nattklubb/bar/restaurang utan kross på golvet, säkerheten ökar och personalen kan lägga större fokus på service och gäster. Målet är att varje nattklubb ska hålla sig fräsch, ren och borta från allt glaskross inom kort.

Varje år lägger en medelstor nattklubb ca 50 000 kr på bara glas. Istället kan man köpa plastglas från Strahl för 50 000 kr en gång som håller i flera år. Vem vill inte ha en nattklubb där man med all säkerhet vet att ingen kan ta skada och åtminstone inte behöva genomlida stora förluster pga krossat glas varje år.


Plastglas från Strahl:
Produktionen av Strahls plastglas sker på Nya Zeelands södra ö och drivs enbart av vindkraft och varutransporter sker med båt. Alla produkter är tillverkade av ren polykarbonat, vilket innebär att produkterna är, per definition, okrossbara.
Glasen är FDA godkända, godkända enligt amerikanska Livsmedelsverket och godkända enligt EU-standard.


Senast köpta produkter

Plastglas & Okrossbara glas - otroliga priser! Plastglas används mer och mer i offentliga miljöer och trenden är tydlig och lavinartad. Anledningen är enkel: de går inte sönder, de ser ut och känns som glas, säkerhet för gäster och personal, betydligt större chans att behålla sprittillståndet då inget glaskross förekommer samt ekonomi - de håller livet ut så det är en ekonomisk fördel att använda sig av okrossbara plastglas! På www.plastglas.nu köper du okrossbara plastglas. Glas i plast fungerar utmärkt till alla tillfällen som partyglas och festglas, som campingglas och båtglas, seglarglas, studentglas och utomhusglas. Till restaurang, krog och uteserveringar och klubbar. Likaså till hotell och spa till bubbelpoolen eller i bastun och till party och fester. Här hittar du plastvinglas, plastölglas, plastchampagneglas, plastbrickor, plastskålar, plasttallrikar, plasttillbringare, plastshotglas, plastcocktailglas i polykarbonat och melamin. Hittar du inte det du söker, tveka inte att kontakta oss! Länkkataloger där plastglas.nu finns med: SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog 1000länkar.com - gratis länkkatalog